Sijbers bouw- en timmerbedrijf

marcel_sijbers  ‘We werken met een hecht team van vaste medewerkers, zodat we het bouwproces de aandacht kunnen geven die nodig is’

Van het oorspronkelijke timmerbedrijf dat we ooit waren, zijn we uitgegroeid tot een modern allround bouwbedrijf, gespecialiseerd in verbouwing, renovatie en onderhoud. Of het nu gaat om kleine renovaties of grootschalige verbouwprojecten, nog steeds is vakmanschap onze belangrijkste pijler. En het mooie is: u kunt ons voor bijna alles inschakelen. Van A tot Z. Van sparringpartner en adviseur tot uitvoerder en begeleider van uw verbouwings- of renovatieproject. Altijd met Marcel Sijbers als uw vertrouwde en deskundige aanspreekpunt.

Kiest u voor Sijbers, dan kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Voor mensen die hun vak met passie uitoefenen. En die hun liefde voor “de bouw” niet onder stoelen of banken steken. Ons team bestaat uit ervaren vaste krachten die allemaal zijn opgeleid tot (allround) timmerman. Ze zijn creatief en goed in improviseren. Eigenschappen die zeker bij verbouw en renovatie uitstekend van pas komen, omdat je vooraf niet altijd weet wat je gaat tegenkomen. Tegelijkertijd zijn onze mensen overtuigd van het belang voortdurend te blijven overleggen met de opdrachtgever. Van de eerste schets tot de laatste spijker. Want juist dát maakt van ons bedrijf de betrouwbare sparringspartner waar u op kunt bouwen!

Sijbers bouw- en timmerbedrijf
De Hees 70b
5976 NJ  Kronenberg

T [077] 467 29 64

info@sijbersbouwbedrijf.nl
www.sijbersbouwbedrijf.nl