Fysiotherapie Westsingel

Wij geloven dat zorg voor iedereen iets persoonlijks is. Hoewel jij en je buurman allebei rugklachten kunnen hebben, is een ander plan van aanpak voor ons geen verrassing. Middels aandacht en betrokkenheid voor jouw persoonlijke verhaal, maken we samen jouw doelstellingen en verwachtingen helder.

Om op specialistisch vlak de juiste kennis te kunnen combineren met de juiste behandelaar bieden wij een groot team van verschillende persoonlijkheden met een positieve uitstraling. Vele specialismen zorgen voor de juiste kennis voor jouw klacht. Het bijhouden en ontwikkelen van onze kennis is een prioriteit binnen dit leergierige team. Innovatie is voor ons een kernwaarde om een doelgerichte en doeltreffende behandeling te kunnen verzorgen. Middels samenwerking en wederzijds vertrouwen hopen we dat jij tevreden onze praktijk verlaat.

Mochten wij helaas toch niet de juiste kennis bieden, kijken we graag met je verder naar andere mogelijkheden of juiste persoon die je verder helpt je doelstelling te bereiken.

 

 

Fysiotherapie Westsingel

Westsingel 96
5961 DH Horst (Limburg)

077 – 398 28 34

Whatsapp 06 – 449 244 23

info@fysiowestsingel.nl