Energieregisseurs

mat-schatorjeEnergieregisseurs is een onderdeel van Milicon milieu en energie is opgericht door Mat Schatorjé en gevestigd in Deurne, Nederland. Energieregisseurs is een gecertificeerd en onafhankelijk adviesbureau dat de beste oplossingen voor de verduurzaming van jouw woning wil bewerkstelligen. Ons uitgangspunt is en blijft jouw belang op de korte én lange termijn.
Milicon is kennispartner in proces- en projectmatige aanpak van projecten en samenwerkingspartner van deskundige partijen op gebied van integrale en grote complexe milieuprojecten.

‘Practice what you preach’

Energieregisseurs kiest in haar procesvoering voor duurzame inkoop van producten (papier, energie) en diensten (reizen met openbaar vervoer). Milicon is gevestigd in een kantoorpand waarvoor het energielabel A is vastgesteld in 2008. Medewerkers van Energieregisseurs streven ook in hun persoonlijk leven naar een bewuste en duurzame levensstijl door milieubewuste keuzen voor producten en diensten. Al in 2009 werd 20% van de elektriciteitsbehoefte door eigen PV-zonnecellen opgewekt.

Visie

Het bevorderen van duurzame ontwikkeling bij particulieren en bedrijven vanuit de kennis van verbetering op alle aspecten van het milieu en energie.

EnergieRegisseurs
Postbus 330
5750 AH Deurne

Florijn 4
5751 PC Deurne
Telefoon 085 3037213

info@energieregisseurs.nl
www.energieregisseurs.nl

Tribes Eindhoven Airport
Flight Forum 840
5657DV Eindhoven