De Merwijck BouwIQ | DroomWoonen

De Merwijck BouwIQ en DroomWoonen zijn beide opgericht door Pieter-Jan Camps.3-foto

De Merwijck BouwIQ

Vanuit De Merwijck BouwIQ wordt de zakelijke markt bedient. De werkzaamheden bestaan uit projectmanagement, bouwkostenbegrotingen, bestekschrijven, advisering bij tenders en overige werkzaamheden waarvoor geen specialisten in eigen huis aanwezig zijn. Vanaf 1 januari 2017 behoren Energieadviezen ook tot de specialistische werkzaamheden.

DroomWoonen

DroomWoonen is opgericht om de particulieren te ondersteunen. Bij “Bouwen in eigen beheer” voert DroomWoonen alle adviezen uit vanaf het ontwerp tot en met de oplevering. Dit kan bestaan uit de keuze voor een architect en of aannemer, samen het programma van eisen bepalen, bouwkosten bepalen en blijven monitoren, uitbesteden van werk of het gehele projectmanagement. Een andere mogelijkheid is onderdelen van het proces te begeleiden
Het belangrijkste specialisme binnen DroomWoonen is het levensfasegeschikt (ver)bouwen van woningen. Als één van de weinige specialisten op dit gebied adviseert Pieter-Jan iedereen die zijn of haar woning geschikt wil maken voor elke levensfase, of dat nou een stel is met jonge kinderen, studerende kinderen of de kinderen al het huis uit zijn en de woning als nul-tredewoning gebruikt kan worden.

Bij Zamen doet Pieter-Jan het projectmanagement alsmede advisering van energetische aanpakken te ZAMEN met de andere partners.

De Merwijck BouwIQ | DroomWoonen
Van Merwijckstraat 31
5961 SB  HORST

T [077] 396 78 44

info@demerwijck.nl

www.demerwijck.nl
www.droomwoonen.nl

logo-bouwiqdroomwoonen-logo-comfortabel-thuis-blijven-wonen