Begroeningstechniek Joru Support

erick-ruttenErick Rutten is onze partner voor vergroening van de bebouwde omgeving.

Liefde voor de natuur
Een bedrijf met grote passie voor de natuur en de ambitie om de wereld groener en leefbaarder te maken. Met b.v. de Vertiplant, de Living Wall, UrbanscapeĀ® , TopgreenĀ® en de daktuin substraten voor zowel de extensieve als intensieve daktuin, van BVB Substrates zijn we de meest ervaren leverancier van kwaliteitsproducten voor groene daken en gevels. Dat is Joru Support Greenroof Management BV in een notendop.

Wie is Groendak-Direct.nl
Groendak-Direct en Begroeingstechniek.nl zijn onderdeel van Joru Support Greenroof Management BV wat speciaal is opgezet als groothandel en voor de particuliere klant. Deze klant kan op onze pagina de producten voor zijn groendak of groene gevel samenstellen en direct bestellen. U haalt het af bij onze partners of wij leveren rechtstreeks, u zegt het maar , wij regelen het. Wil men gebruik maken van een gespecialiseerd bedrijf in zijn of haar regio voor de aanleg van het groendak of groene gevel , ook dat kan. Wij regelen het voor u. Bij de meeste webshops is het van tevoren betalen en afwachten wat men krijgt. Bij ons hoeft dit niet! Gewoon betalen binnen 14 dagen na levering is voldoende.

Wie is Joru Support Greenroof Management BV?
Joru Support Greenroof Management BV is naast adviseur op groene daken en gevels een Verkoopkantoor groene sector Nederland. Het Verkoopkantoor Nederland is verantwoordelijk voor de uitbouw van het verkoopnetwerk en het aanbrengen en begeleiden van de projecten. Het verkoopkantoor groene sector Nederland , de projectmanagers van onze producten zorgen er samen voor dat de systemen worden voorgeschreven door opdrachtgevers, woningbouwverenigingen, architecten, studiebureaus etc. Deze projectmatige benadering heeft zich op de markt reeds bijzonder succesvol bewezen.

Begroeingstechniek.nl
Joru Support
Erick Rutten

Industriestraat 11
5961 PGĀ  Horst

T [077] 851 46 02
M [06] 21 28 53 01

info@jorusupport-greenroofs.nl
www.jorusupport-greenroofs.nl/

begroeningstechniek